Schiller defibrillaattori-sydäniskuri

Schiller FRED (First Respond External Defibrillation) -defibrillaattorit.
Defibrillaattori on uudelta suomalaiselta nimeltään sydäniskuri. Schiller-malleista löytyy vaihtoehto niin maallikkokäyttöön, julkisille paikoille kuin ammattilaisille.

Schiller Fred PA-1 on täysin uusi laitemalli, joka on äärimmäisen yksinkertainen käyttää. Helpot kuvalliset ohjeet ja ohjattu 1-2-3 toiminta poistaa kynnyksen käyttää sydäniskuria elvytyksessä. Laite antaa selkeät toimintaohjeet suomenkielellä ja tarvittaessa voi painaa toista-nappia kuullakseen ohjeet uudestaan. Kertakäyttöisten iskuelektrodien säilyvyysaika on pitkä, jopa yli kaksi vuotta, ja siksi laite muistuttaa automaattisesti siinä kiinni olevista vanhenevista elektrodeista RFID-tunnistimen avulla. Laitteessa on riittävän painelutahdin äänellä kertova metronomi.

Lisähintaan on saatavissa FRED PA-1 monikielinen versio, jossa puheohjauksen kielen voi vaihtaa napin painalluksella. Lisähintaan FRED PA-1 tehdastakuu on pidennettävissä 10 vuoden mittaiseksi.

Schiller Fred Easyport on erittäin pienikokoinen helposti matkassa mukana kulkeva defibrillaattori. Laite soveltuu mainiosti ammattikäyttöön, kun tarvitaan huomaamaton taskukokoinen laite tai defibrillaattori halutaan pakata samaan laukkuun muun välineistön kanssa.