Trophon 2 ultraääniantureiden desifiointilaite

Julkaistu 16.03.2022

 

Medifinin tuotevalikoima on laajentunut.

 

Uusi tuotteemme on Nanosonics Trophon2, ainutlaatuinen ultraääniantureiden korkeatasoiseen desinfiointiin tarkoitettu laite. Trophon 2 on tarkoitettu käytettäväksi tutkimushuoneessa ultraäänilaitteen läheisyydessä, joten anturia ei tarvitse irrottaa ultraäänilaitteesta tai kuljettaa muualle desinfioinnin ajaksi. Trophon2 on helppokäyttöinen ja nopea laite, joka suorittaa antureiden korkean tason desinfioinnin (HLD) vain seitsemässä minuutissa eikä sido henkilökuntaa prosessin aikana.

 

Lukuisat kansainväliset suositukset edellyttävät korkean tason desinfiointia (HLD) aina kuin ultraäänianturi on kosketuksissa limakalvojen tai rikkoontuneen ihon kanssa.

 

Trophon 2:n desinfiointiteho perustuu nebulisaattorilla aktivoitavaan vetyperoksidiin. Järjestelmä annostelee vetyperoksidin ja kyllästää syntyneellä sumulla desinfektiokammion, varmistaen täyden kontaktin desinfioitavaan kappaleeseen. Automaattinen prosessi on aina luotettava, mahdollistaen turvallisen anturin jokaiselle potilaalle. Desinfektioprosessin jäännöstuotteina laitteesta poistuu ainoastaan vettä ja happea, joten laitetta on turvallista käyttää tutkimushuoneessa.