Taipuisa endoskopia

Pentax videoendoskopiajärjestelmistä löytyvät ratkaisut kaikkeen taipuisaan endoskopiaan. Laaja valikoima endoskooppeja tarjoaa sopivan vaihtoehdon kaikkiin gastroenterologian, pulmonologian, urologian ja  ENT alueiden tarpeisiin . Gastroenterologian laaja tuotevalikoimassa ovat myös erikoistähystimet kuten erikoisohuet gastroskoopit, ultraääniendoskoopit sekä ScopePilot paikanninjärjestelmällä varustetut kolonoskoopit. Pentax Medical keskusyksiköt ovat varustettu uusimmilla diagnostiikkaa tukevilla koromoendoskopia- ja korostustoiminnoilla, mukaanlukien kapeakaistavalo.

V. 2023 julkaistu EPK-i8020c Inspira on tuotevalikoiman uusin järjestelmä. Täysin uusi Inspira on LED-valaistusjärjestelmällä varustettu 4K videokeskusyksikkö, johon myös aikaisemmat Pentax Medical HD-videoendoskoopit ovat yhteensopivia.

Pentax Medical endoskopiatuotteisiin kuuluu myös tekoälysovellutus Discovery AI, joka tehostaa hankalasti erottuvien polyyppien tunnistamista.

Pentax Medicalin fiberoskooppivalikoimasta löytyvät intubaatio- sekä bronkoskoopit ja naso-laryngoskoopit, jotka on myös saatavana myös paristokäyttöisellä LED valonlähteellä varustettuina. 

Ota yhteyttä »