Ajankohtaista

Pentax Medical INSPIRA

Julkaistu 30.08.2023

Uusi 4K videoendoskopiajärjestelmä Pentaxilta

Pentax Medical on julkaissut uuden EPK-i8020c INSPIRA 4K keskusyksikön sekä siihen uudet i20c endoskoopit. Uusi INSPIRA 4K järjestelmä on varustettu LED valonlähteellä ja siinä on DICOM tuki, minkä ansiosta laitteella voidaan hakea työlistat ja tallentaaa otettuja endoskopiakuvia suoraan PACS järjestelmään. Uusi INSPIRA keskusyksikkö tukee uusien i20c endoskooppien lisäksi myös edellisiä Pentax Medical HD -tasoisia endoskooppeja joiden kuvanlaatua sen uusi kuvaprosessointi parantaa merkittävästi.

Uusi LED valonlähde kuluttaa vähemmän energiaa ja mahdollistaa edellistä paremman kapeakaistavalotoiminnon sekä luonnollisen väritoiston. Uuden, nopean kuvaprosessoinnin ansiosta on videokuva viiveetön ja se mahdollistaa myös uudet diagnostiikkaa tukevat toiminnot. Käyttöliittymänä toimii 7" värillinen kosketusnäyttö, jonka toimnnot voidaan räätälöidä käyttäjän tarpeiden mukaiseksi.

i20c tähystinsarja on täysin uusi mekaanisen rakenteensa ja kuvajärjestelmänsä osalta. Uusi ohjainosa on edellistä kevyempi ja sirompi, mikä mahdollistaa tähystimen vaivattoman hallinnan. Samoin liitäntäosa on täysin uusi, se on vesitiivis, pienikokoinen ja kevyt. i20c kolonoskoopeissa on tutkimusvarren jäykkyyden säätö, 170 asteen kuvakulma ja taipuvuus ylä-alasuunnassa 210/180 astetta.

Lisäinformaatiota uudesta INSPIRA järjestelmästä sekä i20c endoskoopeista: https://inspira.pentaxmedical.com/

 

 

 

 

Medifin toimittaa uudet EKG-laitteet HUS Diagnostiikkakeskukselle

Julkaistu 08.05.2023

Medifin Healthcare Oy ja Neagen Oy valittu toimittajiksi HUS Diagnostiikkakeskuksen uuteen digi-EKG-järjestelmään

Trophon 2 ultraääniantureiden desifiointilaite

Julkaistu 16.03.2022

Trophon 2 ultraääniantureiden desifiointilaite

Automaattinen AED sydäniskuri voi saapua taivaalta pian myös Suomessa

Julkaistu 23.09.2021

Lue lisää Everdrone AB:n ja Forum Viriumin kokeilusta, jossa Schiller FRED easyport AED sydäniskuri  toimitettiin perille dronella Helsingin Malmilla.

Uudet FSN 3D/4K Medical-monitorit

Julkaistu 04.03.2021

FSN on julkaissut uudet 32" ja 55" 3D/4K monitorit