Endoskooppien esipuhdistus

UltraZonic automaattinen esipuhdistusjärjestelmä

Belgialainen UltraZonic valmistaa välinehuollon käyttöön edistyneitä ultraäänipuhdistuslaitteita sekä puoliautomaattisia UltraZonic Endo endoskooppien esikäsittelylaitteita. UltraZonic Endo on ainutlaatuinen endoskooppien esipuhdistusjärjestelmä; se tekee aina toistettavasti ja luotettavasti lopulliseen pesu- ja desinfektiotulokseen vaikuttavat vaiheet:

•                          tarkkuusvuototestaus

•                          pesukemikaalin ja veden annostelu

•                          oikea kontaktiaika pesukemikaalille

•                          endoskoopin kanavien huuhtelu

•                          harjauksen dokumentointi (käyttäjä harjaa skoopin tässä kohtaa)

•                          toinen kanavahuuhtelu harjauksen jälkeen

•                          altaan tyhjentäminen

•                          altaan puhdistaminen prosessin jälkeen

UltraZonic Endo on suunniteltu siten, että endoskooppi on aina optimaalisessa asennossa harjauksen aikana, mikä helpottaa työskentelyä ja vähentää huomattavasti endoskoopin kulumista ja vaurioriskiä esipuhdistamisen aikana. UltraZonic Endo nopeuttaa merkittävästi endoskooppien läpimenoaikaa; yhden endoskoopin esipuhdistus kaikkine vaiheineen vie n. 7 minuuttia kun taas manuaalisesti upotuspesussa siihen kuluu n. 20 minuuttia. Automaattisten vaiheiden aikana voidaan jo valmistella seuraavaa endoskooppia, mikä edelleen nopeuttaa prosessia. Se ei manuaalisessa esipuhdistuksessa ole mahdollista, vaan työvaiheet sitovat välinehuoltajan koko ajaksi.  UltraZonic Endo on saatavana myös työtason korkeussäädöllä.

UltraZonic Endo tekee esipuhdistusprosessin työntekijälle turvallisemmaksi ja mielekkäämmäksi. Se tuo myös jäljitettävyyden endoskooppien esipuhdistusprosessiin. Jokainen prosessi eri vaiheineen -mukaan lukien harjaus- dokumentoidaan yksilökohtaisen endoskooppitunnisteen kanssa.kooppien esikäsittely

UltraZonic valmistaa myös instrumanttien esipuhdistukseen tarkoitettuja ultraäänilaitteita. Optimaalisesti sijoitettujen ultraäänielementtien sekä jatkuvasti vaihtuvaan taajuuteen perustuvan pesujärjestelmän ansiosta on akustinen teho altaassa joka kohdassa tasainen ja laitteella voidaan käsitellä nopeasti suuria kertamääriä.

Lataa UltraZonic Endo esite

Automaattinen vuototestauslaite Pentax SHA-P6

Pentax Medical SHA-P6 on automaattinen tarkkuusvuototestauslaite esipuhdistuksen yhteydessä tapahtuvaa endoskoopin vuototestausta varten. Laite on akkukäyttöinen ja se voidaan asentaa myös lisävarusteena saatavaan seinätelineeseen.