SCHILLER RASITUS-EKG-LAITTEET JA ERGOSPIROMETRIT

Kaikki rasitus-EKG-laitteet ja ergospirometrit sisältävät myös 12- tai mallista riippuen jopa 16-kytkennän lepo-EKG:n ja pitkän rytmi-EKG rekisteröinnin. Lepo EKG:n automaattisena tulkintaohjelmana käytetään SCHILLER ETM-ohjelmaa, joka tulkitsee kaikenikäisten potilaiden EKG:n suomenkielellä. 

Kaikissa laitteissa on monipuoliset käyttäjäkohtaisesti räätälöitävät EKG-toiminnot, protokollat ja Full-Disclosure-tallennus ja -analysointi. Täysi DICOM-tuki ja PACS/RIS liitäntä on mahdollista SEMA-palvelimen kautta mukaan lukien DICOM Modality Worklist ja DICOM General waveform C-store, jotka mahdollistavat THL:n suositteleman kanta-arkisto  yhteensopivuuden EKG-tallenteille. Lue lisää valtakunnallisesta terveydenhuollon kuva-aineiston määrittelystä tästä linkistä.

CS-104, myös langaton rasitus-EKG vaihtoehto

CS-104 on täysin uusi Windows 10 IOT -lääkintälaite-pc, jossa on vaihtoehtoisesti joko langaton tai USB-johdollinen EKG-vahvistin. Suuri 23,8" näyttöruutu ja uusi muiden uusien Schiller EKG-laitteiden kaltainen intuitiiviinen käyttöliittymä tekevät toiminnasta helppoa ja tehokasta. Molemmat EKG-vahvistimet tarjoavat pienestä koostaan huolimatta huippuluokan EKG-suorituskykyä ja mittaustarkkuutta. CS-200 Office on 12-kytkennän lepo- ja rasitus-EKG-laitekokonaisuus pakettina laitevaunussa, mutta siitä on saatavissa myös pelkkä EKG-vahvistin ja ohjelmisto erilliseen Windows 10 Pro PC-koneeseen asettavaksi. Laitteessa on 12- kytkennän lepo-EKG, pitkä rytmi-EKG ja rasitus-EKG toiminnot helposti omaksuttavassa suomenkielisessä ohjelmistossa.  

Optiona QRS-triggerillä varustettu täysautomaattinen verenpaineen- ja happisaturaationmittaus SCHILLER BP-200 Plus laitteen avulla, ergometri- ja juoksumattovaihtoehtoja. ETM sport urheilijoiden lepo-EKG-tulkinta Seattle-kriteerien mukaisesti.

Lataa esitteet täältä: CS-104 - BP-200 plus - ETM sport - Ergometrit

AT-180

Huippuluokan suorituskykyä tarjoava uusi 12-/16-kytkentäinen SCHILLER Cardiovit AT-180 soveltuu mainiosti raskaaseen ja kiireiseen lepo-EKG-käyttöön, mutta siinä on valmius myös rasitus-EKG-tutkimuksiin. AT-180 on Linux-pohjaiseen käyttöjärjestelmään perustuva suurella 18,5" kosketusnäytöllä varustettu monipuolinen EKG-laite. Laitteessa on A4-levyinen lämpöpaeritulostin ja valmius tallentaa PDF raportteja USB-portin kautta. Sähköinen arkistointi onnistuu PDF muodossa edullisesti myös verkossa Schiller-Link sovelluksen avulla esimerkiksi pienellä vastaanotolla. Täysi DICOM tuki SEMA-palvelimen välityksellä takaa parhaat arkistointimahdollisuudet PACS/RIS ympäristöissä. QRS-triggerisignaalin liitäntä mahdollistaa tarkan automaattiverenpainemittauksen optiona olevan BP-200 plus -verenpaine-saturaatiomittarin avulla. Optiona myös myöhäispotentiaalin mittaus SAECG ja ETM sport urheilijoiden lepo-EKG-tulkinta.   

Lataa esitteet täältä: AT-180 - Sparke AT-180 laitevaunu - BP-200 plus - ETM sport - Ergometrit 

 

 

Ergospirometria SCHILLER -laitteella

 

 

SCHILLER CS-104 

 

SCHILLER Cardiovit AT-180