Kemikaalit ja tarvikkeet

Wassenburg EndoHigh® tuotteet

Kaikki EndoHigh® -tuotekombinaatiot on kehitetty Wassenburg® pesu- ja desinfiointiaautomaateille. Ne varmistavat erinomaisen ja 100% turvallisen prosessin suorituskyvyn. EndoHigh® PAA on peretikkahappoon perustuva nestemäinen korkean tason desinfiointiaine, jota käytetään termolabiileiden endoskooppien automaattiseen desinfektioon Wassenburg - laitteissa.

EndoHigh® PAA toimii matalassa lämpötilassa. Sillä on kattava desinfektiovaikutus, mukaan lukien itiövaikutus. Se toimii matalassa lämpötilassa, mikä ei rasita tähystimiä tarpeettomasti ja säästää energiaa. Wassenburg pesu- ja desinfektiolaitteissa saavutetaan ENDOHigh PAA kemikaalilla vaadittu desinfektioteho 5 minuutin kontaktiajalla.EndoHigh® Detergent on täysin yhteensopiva pesuaine EndoHigh® PAA: n kanssa. EndoHigh®-pesuaineen erinomainen puhdistustehosta johtuen on tarvittava pesusyklin kontaktiaika lyhyt, vain 4 minuuttia Wassenburg®-laitteilla.EndoHigh®-pesuaine on luotettava pesuaine joustavien endoskooppien manuaaliseen käsittelyyn, automaattiseen puhdistukseen WASSENBURG®-pesukone-desinfiointilaitteissa, sekä käytettäväksi upotus- ja ultraäänihauteissa.

Lataa EndoHigh esite

KÄYTTÖTURVATIEDOTTEET:

Wassenburg Endohigh PAA

Wassenburg Endohigh Detergent

 

 

Wassenburg Process Manager

Wassenburg WD415/440 sarjan pesu- ja desinfektioautomaatit sekä DRY300/320 sarjan kuivauskaapit voidaan yhdistää Process Manager järjestelmään. Process Manager on monipuolinen työkalu pesu- ja desinfektioprosessin laadunvalvontaan ja myös itse tähystinten seurantaan ja jäljitettävyyden varmistukseen. WASSENBURG Process Manager mahdollistaa yksityiskohtaisen endoskooppien, niiden käyttäjien ja välinehuoltajien, valvonnan sekä itse prosessin analysointiin perustuvan raportoinnin ja monipuoliset tilastointi- ja seurantamahdollisuudet. Se on myös erinomainen työkalu etähallintaan ja -diagnostiikkaan.

Lataa Process Manager esite

 

Pentax Medical PROFILE - pesuharjat

Pentax PROFILE kertakäyttöiset pesuharjat varmistavat onnistuneen esikäsittelyn, mikä on erityisen tärkätä luotettavan pesu- ja desinfektioprosessin kannalta. Harjat on suunniteltu jokaista eri osa-aluetta varten, mikä varmistaa niiden puhdistustehon ja helpon käytettävyyden.

Löydät lisätietoa pesuharjoista sekä informaation oikeasta harjayhdistelmästä Pentax Medical - endoskoopeille tästä linkistä.