Gastroenterologia

Alkaen erikoisohuista transnasaalisista HD-videogastroskoopeista aina optisella zoomauksella varustettuihin sekä high end ultraääniendoskopialaitteisiin löytyy Pentax Medicalin valikoimasta korkealaatuinen ratkaisu kaikkiin gastroenterologian tarpeisiin. Kaikissa järjestelmissä on diagnostiikkaa tukevat Pentax I-scan rakennekorostus- ja kromoendoskopiatoiminnot. Pentax ScopePilot navigaatiojärjestelmään on saatavana 1500 ja 1700mm pituiset tähystimet sekä ohut 11,6 mm slim-malli.

Juuri julkaistu i20c endoskooppisarja on täysin uusittu sekä mekaaniselta rakenteeltansa että kuvajärjestelmältänsä. Uuden ohjainosan ansiosta on käyttäjän helppoa hallita tähystimen ohjausta sekä ohjainpainikkeita. Uudet imu- sekä ilma/vesi painikkeet ovat kevyttoimiset ja huoltovapaat. Keyemmän ohjainosan lisäksi on myös liitäntäosa täysin uusi; siro, vesitiivis liitin on kevyt ja helppo kytkeä keskusyksikköön. Uuden EPK-i8020c Inspira kesusyksikön kanssa on tuloksena ennennäkemättömän tarkka 4K endoskopiakuva. Uudet i20c kolonoskoopit ovat varustettu säädettävällä tutkimusvarren jäykkyydellä ja kuvakulma on 170 astetta. Taipuvuus ylös/alas on huikeat 210/180 astetta ylä/alasuunnassa.

 

Valikoimaan kuuluivat myös huuhtelupumput, CO2 -insufflaattorit sekä diatermialaitteet.

 

Pentax Medical endoskooppien kehityksessä on hygienia tärkeässä osassa. Tästä on esimerkkinä mm. Pentax Medicalin duodenoskooppien ainutlaatuinen, koko elevaattorimekanismin sisältävä kertakäyttöinen distaalikärki, joka yhdessä täysin suljetun rakenteen kanssa mahdollistaa korkeimman mahdollisen hygieniatason.