Medical-näytöt

FSN:n medical-näyttövalikoima on laaja, kattava ja korkeatasoinen. Näyttövalikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin monitoritarpeisiin leikkaussaleissa tai tutkimushuoneissa. Näyttöjen liitynnät ovat erittäin monipuoliset

 

 

3D/4K Monitorit

 

 

 

FSN on juuri julkaissut uudet 3D UHD monitorit. Monitoreista löytyy kaksi kokoa, 32- ja 55-tuumainen. Monitorit ovat viimeisintä teknologiaa ja niistä löytyy kaikki tarvittavat 3D vaihtoehdot sekä erittäin hyvät liitynnät. Molemmissa vaihtoehdoissa on vakiona mm. 12 G SDI liityntä. 55-tuumaisessa taustavalaistuksena OLED!

Tarkemmat tiedot monitoreista löytää alta ladattavista esitteistä:

FM-E3204DGC 32" 3D 4K monitori:

FM-E5505DGC 55" 3D 4K monitori:

 

Full HD -näytöt

Full HD -näyttövalikoima on laaja ja kokoja on 19-tuumaisesta 32-tuumaiseen. Myydyimmät mallit ovat 24- ja 26-tuumaisia, joita myös pidämme varastossamme nopeita toimituksia varten. Molemmissa suosituimmissa malleissa on täysin tasainen lasinen etupaneeli, joka helpottaa näyttöjen hygienistä puhdistusta erityisesti leikkaussali olosuhteissa. Alla olevista linkeistä voitte ladata kyseisten näyttöjen esitteen:

FS-P2604D esite

FS-P2404D esite

21,5 ja 27 tuumaisista näytöistä on saatavissa myös kapasitiivisellä multitouch kosketusnäytöllä varustettu versio.

 

4K -näytöt

FSN:llä on markkinoiden laajin 4 K näyttöjen valikoima. 4 K näyttöjä on saatavissa seuraavan kokoisina: 27", 31,5", 55 " ja 58". Erityisesti pienempien 4 K näyttöjen hinnat ovat laskeneet sen verran, että ne ovat jo varteenotettava vaihtoehto Full HD-näytölle normaalissa leikkaussalikäytössä.

4 K näyttöä valittaessa on tärkeätä kiinnittää huomiota videosignaalien liityntöihin. Eri valmistajien 4 K kamerat käyttävät eri signaalimuotoja ulostuloissaan. Kaikissa FSN 4 K näytöissä on sisäänmenoina HDMI 2.0, Display Port 1.2, ja DVI sisäänmenot. Lisäksi kaikista näytöistä on saatavissa myös versio, jossa on lisäksi joko 3G tai 12 G SDI sisäänmenot.

Seuraavasta linkistä voitte ladata FSN-yleisesitteen, jossa on esitelty myös kaikki 4 K näyttömallit: FSN yleisesite