HUOLTO

Medifin vastaa myymistään tuotteistaan koko niiden käyttöiän ajan. Meiltä saatte ostamiinne laitteisiin kaikki tarvittavat tekniset palvelut: 

  • Asennukset
  • Määräaikaishuollot
  • Huoltosopimukset
  • Vikakorjaukset
  • Kalibroinnit
  • Varaosapalvelut

Meidän kanssamme asioidessaan asiakas saa itse päättää minkä tasoisia huoltopalveluita ja millä periaatteella haluaa. Määräaikaishuoltoa vaativissa laitteissa huoltosopimus on asiakkaalle edullisin ja helpoin vaihtoehto. Kun taas kyseessä on laitteet, jotka eivät vaadi säännöllistä huoltoa, vaan huoltotoimenpiteet ovat lähinnä vikakorjauksia ja toiminnan tarkistuksia, kustannustehokkain tapa hoitaa huolto on ehdottomasti teettää korjaukset silloin kun niitä tarvitaan. 

Kaikki tekemämme huoltotoimenpiteet tehdään valmistajien ohjeiden ja suositusten mukaisesti ja luonnollisesti huoltohenkilöstömme on laitevalmistajien kouluttamia.

Ota yhteyttä »

Huollon nouto- ja palautuspalvelu

Tarjoamme yhdessä yhteistyökumppanimme PostNord:in kanssa myös nouto- ja palautuspalvelun huoltoomme tuleville laitteille. Palvelu on nopein ja varmin tapa saada laitteenne meille huoltoon ja pikaisesti takaisin. Alla ohje kuinka toimia kun haluatte käyttää noutopalveluamme. 

Käyttäessänne esimerkiksi postia laitteiden huoltoon lähettämisessä, toivomme että valitsette vaihtoehdon, jossa paketti toimitetaan perille asti. Näin laitteen huoltoon tulo nopeutuu muutamalla päivällä.

Alla huoltotilauslomakkeet Schiller- ja Pentax-tuotteille: 

SCHILLER HUOLTOTILAUSLOMAKE »

PENTAX HUOLTOTILAUSLOMAKE »

NOVACOR HUOLTOTILAUSOHJE »

Ota yhteyttä »