Lepo-EKG laitteet

Schillerin Cardiovit lepo-EKG laitesarja on uudistunut viime vuosina täysin. Valikoima kattaa kolme eri mallia, joita kaikkia yhdistää mm. seuraavat ominaisuudet:

  • Erittäin helppo suomenkielinen käyttöliittymä, joka on samanlainen kaikissa SCHILLER-laitteissa. Jos osaa käyttää yhtä, osaa ongelmitta käyttää myös muita laitteita. Myös muut yleisimmät kielet ovat helposti valittavissa.
  • Täysi DICOM-työlista ja PACS-tallennus tuki käytettäessä SCHILLER Gateway:a tai SEMA-palvelinta
  • Erittäin nopea ja turvallisesti salattu tiedonsiirto joko langallisena tai langattomana. Työlistan päivitys ja ekg-tallenteiden lähetys vain muutamassa sekunnissa
  • Pitkä, mallista riippuen 4,10 tai jopa 20 minuutin leporytmi, joka voidaan siirtää arkistoon 12/16-kytkentäisenä signaalidatana tai PDF tiedostona
  • EKG:n esikatselu näytöltä laadun varmistamiseksi ennen tallennusta ja lähetystä
  • Lämpökirjoitin, oikeaan mittakaavaan kalibroitu EKG-tuloste on tarvittaessa saatavissa heti
  • Tärkeimpänä luonnollisesti Schillerin tunnettu EKG:n laatu
  • SCHILLER ETM lepo-EKG tulkinta ja ETM sport urheilijoiden lepo-EKG-tulkintaohjelma Seattle kriteerien mukaisesti.

SCHILLER CARDIOVIT LEPO-EKG LAITTEET:

FT-1

FT-1 on erinomainen ratkaisu esim. kotihoitoon, jossa halutaan helposti mukana kulkevaa kevyttä EKG-laitetta. Laitteen paino on ainoastaan 1,1 kg. Lisävarusteena on kuljetusjalusta ja kantolaukku, johon mahtuvat kaikki tarvittavat varusteet. Kosketusnäyttö tekee laitteen käytöstä erittäin helppoa

Lataa esite: FT-1

AT-102 G2

AT-102 G2 on Suomen käytetyimmän AT-102 EKG-laitesarjan täysin uudistettu versio. Riittävän kokoinen korkealaatuinen värinäyttö auttaa varmistamaan ekg-signaalin laadun jo ennen ekg:n ottoa. AT-102 G2 on oikea ratkaisu paikkoihin, joissa otetaan paljon EKG:tä, mutta lisäkytkennöille ei ole tarvetta kovin usein.

Lataa esite: AT-102 G2

AT-180

Malliston lippulaiva on CARDIOVIT AT-180. Erittäin suuri 18,5" kosketusnäyttö. Optiona saatavalla 14-johtoisella kaapelilla voidaan ottaa jopa 16 kytkentää yhdellä rekisteröinnillä. Vaihtoehtona kaasujousella korkeussäädettävä ergonominen laitevaunu ja monipuoliset lisäohjelmat, kuten rasitus-EKG ja SAECG (myöhäispotentiaalin mittaus). Pitkästä, jopa 20 minuutin rytmi-EKG:sta voi ottaa haluamistaan kohdista lepo-EKG:n automaattitulinnalla. 

Lataa esite: AT-180             AT-180 laitevaunu: Sparke AT-180

 

 

Kaikissa uusissa SCHILLER laitteissa on täysi DICOM-tuki ja PACS/RIS liitäntä työlistalle on mahdollista SEMA-palvelimen kautta mukaan lukien DICOM Modality Worklist ja DICOM General waveform C-store. Ne mahdollistavat THL:n suositteleman kanta-arkistoinnin EKG-tallenteille yhteensopivassa toimintaympäristössä.   

 

 

 

 

 

 

 

FT-1 esittelyvideo

AT-102 G2 esittelyvideo

AT-180 esittelyvideo