Lepo-EKG laitteet

Schillerin Cardiovit lepo-EKG laitesarja on uudistunut viime vuosina täysin. Valikoima kattaa kolme eri mallia, joita kaikkia yhdistää mm. seuraavat ominaisuudet:

  • Erittäin helppo suomenkielinen käyttöliittymä, joka on samanlainen kaikissa SCHILLER-laitteissa. Jos osaa käyttää yhtä, osaa ongelmitta käyttää myös muita laitteita. Myös muut yleisimmät kielet ovat helposti valittavissa.
  • Täysi DICOM-työlista ja PACS-tallennus tuki käytettäessä SCHILLER Gateway:a tai SEMA-palvelinta
  • Erittäin nopea ja turvallisesti salattu tiedonsiirto joko langallisena tai langattomana. Työlistan päivitys ja ekg-tallenteiden lähetys vain muutamassa sekunnissa
  • Pitkä, mallista riippuen 4,10 tai jopa 20 minuutin leporytmi, joka voidaan siirtää arkistoon 12/16-kytkentäisenä signaalidatana tai PDF tiedostona
  • EKG:n esikatselu näytöltä laadun varmistamiseksi ennen tallennusta ja lähetystä
  • Lämpökirjoitin, oikeaan mittakaavaan kalibroitu EKG-tuloste on tarvittaessa saatavissa heti
  • Tärkeimpänä luonnollisesti Schillerin tunnettu EKG:n laatu
  • SCHILLER ETM lepo-EKG tulkinta ja ETM sport urheilijoiden lepo-EKG-tulkintaohjelma Seattle kriteerien mukaisesti.

SCHILLER CARDIOVIT LEPO-EKG LAITTEET:

FT-1

FT-1 on erinomainen ratkaisu esim. liikkuvaan kotihoidon EKG -toimintaan, kun on tarve helposti mukana kulkevalle kevyelle EKG-laitetteelle. Pieni laite on kulkee kätevästi myös sairaaloissa ja klinikoilla tarvikkeineen kuljetusjalustan avulla. Laitteen paino on ainoastaan 1,1 kg. Lisävarusteena on kuljetusjalusta ja kantolaukku, johon mahtuvat kaikki tarvittavat varusteet. Kosketusnäyttö tekee laitteen käytöstä erittäin helppoa

Lataa esite: FT-1

AT-102 G2

AT-102 G2 on Suomen käytetyimmän AT-102 EKG-laitesarjan täysin uudistettu versio. Riittävän kokoinen korkealaatuinen värinäyttö auttaa varmistamaan ekg-signaalin laadun jo ennen ekg:n ottoa. AT-102 G2 on oikea ratkaisu paikkoihin, joissa otetaan paljon EKG:tä, mutta lisäkytkennöille ei ole tarvetta kovin usein.

Lataa esite: AT-102 G2

AT-180

Malliston lippulaiva on CARDIOVIT AT-180. Erittäin suuri 18,5" kosketusnäyttö. Optiona saatavalla 14-johtoisella kaapelilla voidaan ottaa jopa 16 kytkentää yhdellä rekisteröinnillä. Vaihtoehtona kaasujousella korkeussäädettävä ergonominen laitevaunu ja monipuoliset lisäohjelmat, kuten rasitus-EKG ja SAECG (myöhäispotentiaalin mittaus). Pitkästä, jopa 20 minuutin rytmi-EKG:sta voi ottaa haluamistaan kohdista lepo-EKG:n automaattitulinnalla. 

Lataa esite: AT-180             AT-180 laitevaunu: Sparke AT-180

 

 

Kaikissa uusissa SCHILLER laitteissa on täysi DICOM- ja potilastietokysely (PDQ)-valmius. PACS/RIS liitäntä työlistalle ja potilastietohaku (PDQ) esim. viivakoodiluvulla on mahdollista potilastietojärjestelmään liitetyn SEMA tai Schiller Gateway-palvelimen kautta mukaan lukien DICOM Modality Worklist ja DICOM General waveform C-store. Ne mahdollistavat THL:n suositteleman kanta-arkistoinnin EKG-tallenteille yhteensopivassa toimintaympäristössä.   

 

 

 

 

 

 

 

FT-1 esittelyvideo

AT-102 G2 esittelyvideo

AT-180 esittelyvideo