Lepo-EKG laitteet

Schillerin Cardiovit lepo-EKG laitesarja on uudistunut viime vuosina täysin. Valikoima kattaa kolme eri mallia, joita kaikkia yhdistää mm. seuraavat ominaisuudet:

  • Erittäin helppo suomenkielinen käyttöliittymä, joka on samanlainen kaikissa laitteissa. Jos osaa käyttää yhtä, osaa ongelmitta käyttää myös muita laitteita. Myös muut yleisimmät kielet ovat helposti valittavissa.
  • Täysi Dicom-työlista ja PACS-tallennus tuki
  • Erittäin nopea tiedonsiirto joko langallisena tai langattomana. Työlistan päivitys ja ekg-tallenteiden lähetys vain muutamassa sekunnissa
  • Pitkä, jopa 10 minuutin leporytmi, joka voidaan siirtää arkistoon 12-kytkentäisenä
  • EKG:n esikatselu näytöltä ennen tallennusta ja lähetystä
  • Lämpökirjoitin
  • Tärkeimpänä luonnollisesti Schillerin tunnettu EKG:n laatu

SCHILLER CARDIOVIT LEPO-EKG LAITTEET:

FT-1

FT-1 on erinomainen ratkaisu esim. kotihoitoon, jossa halutaan helposti mukana kulkevaa kevyttä EKG-laitetta. Laitteen paino on ainoastaan 1,1 kg. Lisävarusteena on kuljetusjalusta ja kantolaukku, johon mahtuu kaikki tarvittavat varusteet. Kosketusnäyttö tekee laitteen käytöstä erittäin helppoa

Lataa esite: FT-1

AT-102 G2

AT-102 G2 on Suomen käytetyimmän AT-102 sarjan täysin uusi versio. Riittävän kokoinen korkealaatuinen värinäyttö auttaa varmistamaan ekg-signaalin laadun jo ennen ekg:n ottoa. AT-102 G2 on oikea ratkaisu paikkoihin, joissa otetaan paljon EKG:tä, mutta lisäkytkennöille ei ole tarvetta kovin usein.

Lataa esite: AT-102 G2

AT-180

Malliston lippulaiva on AT-180. Erittäin suuri 18,5" kosketusnäyttö. Optiona saatavalla 14-johtoisella kaapelilla voidaan ottaa jopa 16 kytkentää yhdellä rekisteröinnillä. Vaihtoehtona kaasujousella korkeussäädettävä ergonominen laitevaunu ja monipuoliset lisäohjelmat, kuten rasitus-EKG ja SAECG (myöhäispotentiaalin mittaus). Pitkästä rytmi EKG:sta voi ottaa haluamistaan kohdista lepo-EKG:n automaattitulinnalla.

Lataa esite: AT-180             AT-180 laitevaunu: Sparke AT-180

 

 

Kaikissa uusissa SCHILLER laitteissa on täysi DICOM-tuki ja PACS/RIS liitäntä on mahdollista SEMA-palvelimen kautta mukaan lukien DICOM Modality Worklist ja DICOM General waveform C-store. Ne mahdollistavat THL:n suositteleman kanta-arkisto yhteensopivuuden EKG-tallenteille. Lue lisää valtakunnallisesta terveydenhuollon kuva-aineiston määrittelystä tästä linkistä.

 

 

 

 

 

 

 

FT-1 esittelyvideo

AT-102 G2 esittelyvideo

AT-180 esittelyvideo