Endoskooppien pesu ja desinfektio

WASSENBURG® WD- sarjan laitteissa yhdistyvät suuri kapasiteetti sekä aina toistettava korkeatasoinen desinfektioteho. Niillä voidaan pestä ja desinfioida kaikkien yleisimmin markkinoilla olevien tähystinvalmistajien taipuisia endoskooppeja nopeasti ja aina luotettavasti. Kaikki Wassenburg pesu- ja desinfektioautomaatit täyttävät standardien EN ISO 15883 1 ja 4 vaatimukset. Esimerkkinä tästä on kaikkien kanavien erillinen nestekierto ja sen valvonta, mikä aidosti mahdollistaa pienimpienkin kanavien virtauksen valvonnan ja poikkeamien havaitsemisen.

WD-440 sekä läpiantava 440PT koostuvat kahdesta itsenäisesti toimivasta yksiköstä, joissa molemmissa on kaikkien endoskoopin kanavien yksilöllinen kytkentä ja valvonta – mukaan lukien erilliset vesi- ja ilmakanavat. Niissä on IMS – valvonta ISO 15883-1 mukaisesti. Pesukammion kannen avaus tapahtuu käyttäen laitteen sokkeliin integroitua avauspainiketta, jolloin likaista endoskooppia koneeseen asetettaessa ei tarvitse koskea itse laitteeseen. Samoin prosessin loputtua on puhtaan skoopin ottaminen mahdollista koskematta käsin itse laitteeseen. Tähystimen asettaminen on helppoa sirkulaariputken rakenteen ansiosta ja jokaiselle skooppityypille on olemassa omat niitä varten suunnitellut pikaliittimet. Laitteessa on selkeä ohjauspaneeli sekä tilaa osoittavat valoindikaattorit.

Uusin tulokas mallisarjassa on yksikammioinen WD4200. Se on varustettu WD440-sarjasta tutuilla ominaisuuksilla kuten esim. kaikkien kanavien valvonta tukosten ja kytkennän osalta. WD4200 laitteen kapasiteetti on kolme gi-kanavan tähystintä tunnissa.

Lataa WD4200 esite

Lataa WD440 esite

Lataa WD440PT esite