Laitevaunut ja monitorivarret

ITD laitevaunut ja monitorivarret nyt Medifinistä

ITD Cart on saksalainen laitevaunu ja monitorivarsi valmistaja, jonka tuotevalikoimasta varmasti löytyy laitevaunut varmasti kaikkiin tarpeisiin leikkaussaleihin, tutkimushuoneisiin ja kaikkialle, missä lääkintälaitteita halutaan käyttää liikuteltavassa vaunussa. Laitevaunut voidaan aina räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan ja lisätarvikevalikoima on erittäin kattava.

Vexio-cart ja Pro-cart sarjojen laitevaunuista voidaan rakentaa myös erittäin käteviä monitoritelineitä/-vaunuja.

Laajasta tuotevalikoimasta johtuen tuotteiden yksityiskohtainen kuvaus on lähes mahdotonta, joten alla ladattavissa olevista esitteistä löytyy tarkempaa tietoa kaikista eri laitevaunu sarjoista sekä kaikkiin sopivistä lisävarusteista.

Lataa vaunusarjojen yleisesite, jossa lyhyt kuvaus jokaisesta vaunusarjasta.

Helpoin tapa saada juuri sellainen vaunu kuin tarvitsette on että olette yhteydessä meihin, kerrotte hiukan tarpeestanne ja me räätälöimme teille juuri sellaisen vaunun kuin teidän tarpeenne on!

 

Vexio-cart

Vexio-cart on vaunusarja, joka on tarkoitettu kevyehköön käyttöön, kun on tarvetta pystyä helposti liikuttelemaan pelkästään muutamaa kevyehköä laitetta. Vexio-cart on myös erinomainen valinta, jos tarvitsette monitorille liikuteltavaa jalustaa ja siiihen on mahdollisuus saada myös korkeussäätö. Vaunujen maksimikuorma on 65 kg ja niihin voidaan asentaa maksimissaan 660 VA suojaerotusmuuntaja.

Esite: Vexio-cart

 

Pro-cart

Pro-cart on myös yksirunkoinen vaunusarja, joka toimii kuitenkin myös raskaammassa käytössä. Siihen saadaan tarvittaessa useampiakin hyllyjä. Vaunun maksimikuorma on 80 kg. Pro-cart sarjan vaunut voidaan varustaa myös maksimissaan 1200 VA:n suojaerotusmuuntajalla. Pro-cart toimii myös erinomaisesti monitorivaununa, sillä siihen on saatavissa joko mekaaninen tai elektroninen korkeussäätö.

Esite: Pro-cart

 

 

Classic-cart

Classic-cart on nimensä mukaisesti laitevaunujen klassikko. Sopii erittäin hyvin raskaaseenkin käyttöön, sillä kokonaiskuorma voi olla jopa 150 kg. Leveysvaihtoehtoja on (450, 500 ja 600 mm). Classic-cart sarjan vaunun saa myös "tuplarungolla", jolloin vaunun leveys voi olla jopa 1200 mm ja hyllyjä voi olla jopa 10 kpl.

 

Esite: Classic-cart

 

Compact-cart

Compact-cart sarja on eniten käytetty laitevaunusarja leikkausaleissa ja endoskopiahuoneissa. Sopii raskaaseen käyttöön, sillä maksimikuorma voi olla jopa 180 kg. Leveysvaihtoehdot ovat 450, 500 ja 650 mm. Vaunuun voidaan asentaa isokin monitori, sillä monitorin maksimipaino voi olla 18 kg. Kaapelointireitit on hyvin suunniteltu ja lisävarustevalikoima on erittäin kattava kuten muissakin vaunuissa. Suojaerotusmuuntaja voi olla jopa 2000 VA.

Esite: Compact-cart

 

Monitorivaunut

Vexio-cart ja Pro-cart sarjan vaunuista voidaan rakentaa myös kätevä pyörillä liikuteltava monitorivaunu, jota voidaan käyttää esimerkiksi leikkausaleissa lisänäyttönä. Molempien vaunusarjojen kantavuus on iso, joten isonkin monitorin asentaminen vaunuhin onnistuu.

Seuraavassa ladattavassa esitteessä joitakin vaihtoehtoja monitorivaunuista: Monitorivaunut esite

 

Monitorivarret ja lisävarusteet

Kaikkiin vaunusarjoihin on saatavissa laaja valikoima monitorivarsia. Varsia on yksi- tai kaksiosaisia ja molempia on saatavissa myös korkeussäädettävinä. Korkeussäädettävistä varsista on saatavissa eri jäykkyyksiä tarvittavan monitorin painon mukaisesti.

Vaunuihin saadaan myös erittäin kattava valikoima erilaisia lisävarusteita. Lisävarusteista voidaan mainita mm. seuraavat:

  • Korit ja laatikot tavaroiden säilytykseen
  • Kaasupullotelineet
  • Erilaiset kiskot ja muut kiinnitys varusteet esim. imulaitteiden kiinnitykseen
  • Näppäimistö- ja hiiritasot
  • Sähkövarusteet: suojaerotusmuuntajat ja sähköpistokkeet

Kaikki varret ja lisävarusteet löytyvät seuraavasta esitteestä: ITD varret ja lisävarusteet

Ota yhteyttä »