Uusi yksikammioinen endoskooppien pesu- ja desinfektioautomaatti Wassenburg Medicalilta.

Julkaistu 04.12.2020

Uusi Wassenburg WD4200 täydentää WD-sarjan tuoteperhettä tarjoten kustannustehokkaan ratkaisun pienempien yksiköiden tarpeisiin. WD4200 järjestelmän kapasiteettia on kuitenkin helppo kasvattaa lisäämällä yksiköitä. Sen leveys on vain 525mm, joten useammista laitteista voidaan koota yksi suuremman kapasiteetin yksikkö vierekkäisillä laitteilla. Esim. 2 yksikön kokonaisuus ei ole merkittävästi normaalia kahden skoopin konetta leveämpi. Pienestä koostansa huolimatta on WD4200 varustettu jopa 8 kanavan erillisillä, valvotuilla nestesyötöillä.

 

NOPEUS

WASSENBURG® WD4200 mahdollistaa kolmen kanavallisen tähystimen läpimenon tunnissa. Kanavattomia instrumentteja kuten esim. nasoskooppeja voidaan käsitellä jopa kolme kappaletta yhdellä ajolla. Se mahdollistaa suuren kapasiteetin ja minimoi vedenkulutuksen jokaisessa prosessissa.

ERGONOMIA

Uusi yhden altaan pesu- ja desinfektioautomaatti mahdollistaa sujuvan ja ergonomisen työnkulun käyttäjäkeskeisen suunnittelunsa ansiosta. Endoskoopin asettaminen koneeseen on helppoa ergonomisen lastauskorkeuden, esteettömän pesukammion ja jalkapoljinohjatun kannen avauksen ansiosta.

KASVAA TARPPEEN MUKAAN

WASSENBURG® WD4200 tarjoaa joustavan mahdollisuuden kasvattaa kapasiteettia kompaktin kokonsa ja modulaarisen  rakenteensa ansiosta. Tarpeen kasvaessa voidaan useita laitteita sijoittaa tiiviisti vierekkäin, mikä mahdollistaa optimaalisen tilankäytön.

ÄLYKKYYS

Uusi WD4200 sisältää itsediagnostiikkaa, joka auttaa ennakoimaan huoltotarpeen ja minimoi keskeytykset tai seisokit. Se tukee sujuvaa ja keskeytyksetöntä työnkulkua, mikä tekee WASSENBURG® WD4200:sta älykkään ja kustannustehokkaan ratkaisun endoskooppien pesu- ja desinfektioprosessiin kaiken kokoisissa yksiköissä.

Linkki valmistajan tuotesivulle

Lataa esite